Φορολογικός οδηγός για τις μισθώσεις τύπου airbnb

Αναλυτικό οδηγό με 34 ερωτήσεις - απαντήσεις για τις βραχυχρόνιες μισθώσεις ακινήτων και το μητρώο ακινήτων βραχυχρόνιας διαμονής στο πλαίσιο της οικονομίας του διαμοιρασμού εξέδωσε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων για τη διευκόλυνση των φορολογουμένων.

e-adeies: Από 15 Οκτωβρίου η ηλεκτρονική έκδοση οικοδομικών αδειών

Οι τελικές ρυθμίσεις για την ενεργοποίηση του πληροφοριακού συστήματος «e-Άδειες» περιλαμβάνονται σε σχέδιο υπουργικής απόφασης,  πού εκδόθηκε σύμφωνα με τις διατάξεις του πολεοδομικού νόμου Ν.4495/2017 άρθρο 33), υπογράφεται από τον υπουργό ΠΕΝ Γιώργο Σταθάκη και προωθείται προς δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης, ώστε να τεθεί σε εφαρμογή.

Νόμος Αυθαιρέτων: Παράταση στην πρόσθετη Έκπτωση του 20%

Σύμφωνα με Δελτίο Τύπου του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας, παρατείνεται κατά έξι μήνες (έως τις 9 Οκτωβρίου) η δυνατότητα συμπληρωματικής έκπτωσης 20% επί του προστίμου ρύθμισης των αυθαίρετων κατασκευών.

Έναρξη Προγράμματος “Εξοικονόμηση Κατ΄Οίκον ΙΙ” στις 08 Μαρτίου

Δημοσιεύτηκαν τα επίσημα Παραρτήματα και ο Οδηγός του προγράμματος «Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον ΙΙ».  Οι αιτήσεις υπαγωγής θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά από τις 08 Μαρτίου, οπότε θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία σύνδεσης των τραπεζών με το πληροφοριακό σύστημα.

Eνίσχυση της Δράσης και Λειτουργίας Νέων Τουριστικών Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων

Η τεχνική εταιρεία SΤΑBILITAS είναι σε θέση να ανταποκριθεί στις ανάγκες για την ίδρυση  της επιχείρησής σας,  παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες Μηχανικού σε όλα τα στάδια ωρίμανσης του έργου. Αν είστε δικαιούχος του προγράμματος καλέστε μας για σχεδιάσουμε μαζί την Τουριστική σας Μονάδα.